Elementary School Teacher

Instruktion begynder, når du, læreren, lære af den lærende, sætte dig selv i hans sted så du kan forstå. . . hvad han lærer og den måde, han forstår det. ~ Søren Kierkegaard

En elementær skolelærer job er ikke at elementært som det kan lyde. Det tager meget mere end blot at bibringe den primære eller grundlæggende uddannelse til børn fra lønklasse 1 – 6. Børnene er på deres mest modtagelige alder (ja! børn har tendens til at få mere at vide hurtigt i forhold til selv uddannede voksne), men de kan også vakler og mangler koncentration. Her ligger udfordringen for en folkeskole lærer! For at gøre børnene forstår, hvad emne, du underviser, og navnlig uden at gøre det til en byrde for dem. Det er en færdighed, som du har brug for at udvikle. Ingen stilling eksamen eller doktorgrad kan hjælpe dig til at opnå, at dygtighed. Det er udviklet først, når du interagerer med børn med tålmodighed. Som Kierkegaard sagde i citatet ovenfor, er du nødt til at forstå den lærendes perspektiv og tænke fra den lærendes synspunkt, at give en effektiv viden til børn. Lad os se i detaljer alle de nødvendige aspekter i forbindelse med en elementær skolelærer job.

Hvordan man bliver en Elementary School Teacher

En elementær skolelærer genoptage bør indeholde alle de nødvendige kvalifikationer som eksamen fra et anerkendt universitet i et bestemt emne, du ønsker at undervise, et overordnet kendskab til flere emner, certificeringer eventuelt i en bestemt tilstand, osv. Dit CV og din holdning i jobsamtale skal udstråle de kvaliteter som optimisme, tålmodighed, effektiv kommunikation og dine hårdtarbejdende færdigheder. Mange skoler kan kræve en viden om flere emner, da børnenes tendens til at sætte spørgsmålstegn hver eneste lille ting. Der kan være en anden kriterium for forskellige tilstande eller skoler. For eksempel, i Californien du nødt til at passere den californiske Emne Undersøgelse for Lærere (CEST) for at blive en folkeskole lærer, og staten Board of Education tilskud certificering til alle ansøgere, der opfylder de faglige og andre krav. De certificeringer kan ikke kræves i nogle af de private skoler. Inden skolerne ansætte dig, er du også forpligtet til at give ‘levende undervisning tests “, hvor de ledende lærere bedømme din samlede undervisning og klasse-lederevner. Vær med foreninger som ‘American Federation of Teachers’ kan hjælpe dig til regelmæssigt opdateret om de forskellige jobmuligheder i undervisningen området.

Elementary School Teacher Jobbeskrivelse

Det siges, og jeg har ofte oplevet, at I minder deres skoletid, studerende for det meste husker deres lærere, og ikke de kurser, de tog. Selv du kan huske din lærer mere end den specifikke genstand du lært af ham / hende. Undervisningsmaterialet er et spørgsmål om et par sider eller lærebøger. Men selve læringsprocessen af ​​ethvert barn indebærer observation af læreren og den fantasi, som læreren gør det muligt at udvikle sig i et barn. Du skal være den person, som du vil have din elev til at blive. I de elementære år, er du ansvarlig for the kid overordnede pædagogiske og følelsesmæssige udvikling.

Det mest primære aspekt af en elementær undervisning består i at stille børnene forstår det grundlæggende i alle de emner, således at de ikke skal vende problemerne i højere klasser. Elementære lærere underviser sociale og motoriske færdigheder til studerende med stor vægt på demonstrative undervisning og audio-visuelle foredrag. De har brug for at forberede og gennemføre kurset målsætninger som skitseret af skolens ledelse. De er nødt til at sikre, at orden og disciplin opretholdes i klasseværelset og legeplads. De giver opgaver og tage prøver, og sikre, at resultatet er godt, hvilket sikrer den indlæringsevner de studerende fortsat pletfri. Deres job også arrangere ekskursioner, workshops og deltager konferencer og møder. Dette job kræver en ekstraordinær evne til at håndtere stressende situationer, og har brug for læreren at have konstant imponerende energi niveauer. Dine klasseværelset strategier og teknikker bestemme effektiviteten af ​​dit arbejde, og som den store Albert Einstein havde sagt, det er den øverste kunst læreren at vække glæde i kreative udtryk og viden. På lignende måde, bør du løbende trives at vække glæde i den viden, du bibringe, hvilket gør det enkle, men alligevel har en dyb indvirkning på børnenes forståelse af hvilket som helst emne.

Elementary School Lærer Løn

Den elementære skolelærer løn afhænger af en række faktorer såsom den slags skole du underviser i, dit job placering, din erfaring osv. Den gennemsnitlige løn for en grundskole lærer i USA er omkring $ 50.000 pa I byerne steder, er lønnen højere, i betragtning af at de fleste af de større og kendte skoler er placeret i de store byer. Desuden kan en erfaren folkeskole lærer modtager en årsløn på omkring $ 75,000 også. I dag er mange institutioner står over for en mangel på dygtige lærere, så der er stor chance for dig at komme ind i undervisningen og gøre en forskel for de unge hjerner i vores land.

Dette er alle de oplysninger du har brug for om en folkeskole lærer. Husk, ifølge en jødisk ordsprog, Den dårlige lærers ord falde på sine elever ligesom hård regn, den gode lærer er, så skånsomt som dug. Sørg for, at Deres ord ikke bare falde som dug, men også lade dine ord og handlinger har en evig virkning på eleverne, ændre deres liv til det bedre!

Bedste it-job for 2012
Et højt betalt job på det medicinske område
Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Lovende karriere inden for sundhedssektoren
Botaniker Løn
Højeste betalende job med en bachelorgrad
Seks Figur Jobs med en bachelorgrad
Sådan Bliv en specialuddannet pædagog
Åndedrætsterapeut Løn
Sådan Bliv en reumatolog
Elementary School Lærer Løn

Leave a Reply