Elementary School Lærer Løn

Elementary School underviser de unge elever, der falder i aldersgruppen fire til tolv år. Bortset fra undervisning almene fag som engelsk, matematik, naturvidenskab, geografi og samfundsvidenskab, de elementære lærere også vejlede de studerende i kreative aktiviteter såsom sang, dans, musik osv. De elementære skolelærere tilskynde de studerende til at klare sig godt og forsøge at løse alle deres problemer i forbindelse med vanskeligheder i læring. De elementære lærere også undervise de studerende de vigtige værdier for disciplin, hårdt arbejde konsistens, hengivenhed og engagement i arbejdet. De elementære lærere, med deres effektive måder at undervise og motivation sikre, at de studerende får deres basics ryddet, og at de ikke er udsat for problemer i de højere standarder. Med andre ord, gør elementære folkeskolelærere til opgave at uddanne ledere og vinderne i morgen.

De elementære lærere bære vigtigt ansvar for at tilvejebringe en tryg og sikker atmosfære, som er befordrende for en korrekt indlæring af de studerende. Erhvervet elementære skolelærere er ædelt såvel som godt betalende på grund af den fantastiske folkeskole lærer startløn og imponerende folkeskole lærer gennemsnitlige løn.

Hvordan man bliver en Elementary School Teacher?

Her vil vi forsøge at besvare det første og det mest grundlæggende spørgsmål, hvordan man bliver en folkeskole lærer. Til stillingen af ​​elementære skolelærere, viser at have en kandidatgrad sammen med bachelor-grad at være meget nyttige i at sikre de eftertragtede job i den private såvel som offentlige skoler. I de fleste af de steder, bliver du nødt til at gennemgå en levende undervisning test og et interview med en erfaren interview panel. Hvis du ønsker at blive lærer i Californien, er du nødt til at rydde California Emne Undersøgelse for Lærere (CSET).

Løn for Elementary School Teachers

Lønnen elementære skolelærere afhænge meget af placeringen af ​​tjenesten, hvor mange års erfaring og de færdigheder og evner læreren. Som pr en forskning, blev den højeste gennemsnitlige løn for en grundskole lærer sig at være omkring USD 57.000. De lærere, der har mindre end fem års praktisk erfaring kan forvente at tjene noget i mellem USD 27.000 til USD 34.000. Man kan sige, at det elementære skolelærer løn varierer meget som pr placeringen. Big Metro City lærere er kendt for at tjene mere end deres kolleger underviser i andre dele af nationen. På et gennemsnit, ville det ikke være vanskeligt for lærerne at tjene omkring USD 45.000 med fem til syv års erfaring.

Den elementære skolelærer løn for lærere med en oplevelse af mere end ti år kan være mere end USD 65.000 om året. Lærerne undervisning i Californien, New Jersey og Illinois tjener attraktive løn sammenlignet med de andre steder. De gennemsnitlige lønninger for California lærere er omkring USD 57.000 og for de New Jersey lærerne er omkring USD 56.000. Lærerne i Miami, Orlando, Chicago og Atlanta kan forvente at tjene omkring USD 35.000, USD 33.000, USD 52.000 og USD 36.000 hhv. De gennemsnitlige lønninger for alle de elementære lærere i almindelighed er steget fra USD 45.000 til USD 53.000 over en periode på fire til fem år, hvilket er et positivt tegn for dem, der ønsker at komme ind på dette område. Der er mange institutter og skoler, der står over for erfarne fakultet mangel problemerne, selvom de er villige til at betale en anstændig løn og incitamenter. Dette kan være en god mulighed for dem, der altid har ønsket at blive lærer.

Den stigende folkeskole lærer løn har tiltrukket mange mennesker til at komme ind på undervisningen. Dette erhverv kan give dig respekt i samfundet sammen med monetære ydelser.

Easy Jobs, der gør en masse penge
Job som lærer
Nephrologist Vs Urolog
Forskellige it-job
Computer Programmering Karriere
Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
Transplantationskirurgen Løn
Et højt betalt job i Demand
Adjungeret professor Løn
Høj indkomst Jobs
Bedste it-job for 2012

Leave a Reply