DO Vs. MD

Det medicinske område har udviklet sig i flere år nu forgrening i forskellige strømme af tanker med specialiteter og subspecialer opstår yderligere. Kom godt i en medicinsk grad og blive en læge er virkelig hårdt arbejde. Fire års medicinsk skole skal følges op af yderligere uddannelse i en eller anden form for specialisering. Der er mange grene af specialisering, når det kommer til at vælge en doktorgrad program.

Der er forskellige skoler til at tænke i medicin som er forskellige i deres tilgang til at kurere lidelser i den menneskelige krop. Forskellen mellem MD og DO grad stammer i forskellige tilgange til medicin. Lad mig klart identificere de præcise forskelle mellem de to grader via en MD vs DO sammenligning.

DO Vs. MD Sammenligning

Akronymer som MD og tilføjer til forvirringen folk har om en stadig jargonized medicinske område. MD står for ‘Doctor of Medicine’, mens DO står for ‘Doctor of Osteopati Medicine «. Det er to forskellige licenserede medicinske grader, at læger må have. Lad os få et kig på lighederne mellem de to grader, før de går ind i MD vs DO forskelle.

Læger, der i sidste ende få en tilladelse til en DO eller en MD grad, skal du følge en lignende vej af uddannelse. Begge skal gå igennem de samme trin til at blive en læge. Det omfatter fire års pre-medicinsk bachelor uddannelse. Dette er efterfulgt af fire års medicinsk uddannelse. Efter denne fase, vælger de specialiteter. Begge skal rydde MCAT at indgå i den videre uddannelse. Den specialitet uddannelsesprogram fortsætter i tre til syv år, MD kandidater, hvorefter skal tage USMLE eksamen, mens Doctor of Osteopati kandidater tager comlex eksamen. At være i stand til at praksis, skal alle gøre eller MD kandidat entydige licensordninger eksamener på statsligt niveau i USA. Den primære forskel ligger i uddannelse og medicinsk filosofi.

Deres metode til uddannelse og praksis er forskellig, men begge bruger lignende faciliteter og teknologiske hjælpemidler til at diagnosticere patientens helbred. Hvad adskiller sig mest, er den metode til behandling. DOS eller osteopatisk læger er uddannet i henhold til osteopati filosofi, som indebærer behandling af en lidelse overvejer kroppen som en helhed, snarere end at fokusere på en bestemt del. De er trænet i, hvad der er kendt som ‘osteopatisk manipulerende medicin (OMM) «, som indebærer musculoskeletal manipulationer udføres på patienter. Dog kan ikke alle dataobjekter vælge osteopatiske manipulationer. I årenes løb, må uddannelsen af ​​en MD og er blevet stort set ens med prime forskelle tilbage i form af ekstra osteopatisk manipulerende medicin kursus indgår i en DO pensum.

Den osteopatisk filosofi fokuserer på muskel-manipulationer for kur, som svarer til kiropraktik teknik. En kiropraktor ser på kroppen som et tilsluttet helhed af forskellige dele og anvender “hele kroppen” tilgang i behandlingen. På den anden side har MD’er en mere lokaliseret tilgang til behandling af sygdomme. Også MD som en grad har en mere universel anerkendelse sammenlignet med DO grad.

Hvis du har planer om en medicinsk karriere, bør du tjekke de universiteter, der tilbyder disse specialiserede grader og vide om optagelsessystemet til disse programmer.

Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Hjertekirurg Løn
Ortopædkirurg Opslaget
Jobs, der betaler over 100K
Botaniker Løn
Entry-level højt betalte job
General Surgeon Løn
Perfusionist Løn
Børnehavelærer Interview Spørgsmål
Bedste medicinske karriere for fremtiden
Krav til at være en Lærer

Leave a Reply