Cover Breve til lærerstillinger

Betydningen af ​​et CV bør aldrig undervurderes af en person, der er som ønsker at ansøge om et passende job. En god genoptage vil helt sikkert åbne op for en række muligheder for de håbefulde jobsøgende ved at præsentere hans / hendes kvalifikationer i et positivt lys. Men en god genoptage kun hjælpe en vinder halvdelen af ​​kampen, medmindre det er befæstet af en lige så stærk følgebrev. Udarbejdelse af en god følgebrev bliver således afgørende, da den har den virkning at trække den potentielle arbejdsgiver opmærksom på en række detaljer, som ellers kan gå ubemærket eller ubemærket. Dette kan enten ske på grund af pladsmangel, eller fordi oplysningerne kan synes kontekstuelt irrelevant da man primært ønsker at statslige kvalifikationer og erhvervserfaring i et cv.

Sample Cover Letters til stillingen af ​​en lærer
Den følgende prøve følgebrev kan tjene som et pejlemærke for folk, der er interesseret i at søge en undervisning job, der kulminerer i et rigt og tilfredsstillende karriere som undervisnings professionel. Et følgebrev er et must, selv hvis man vælger at sende CV via e-mail. I denne situation bør et følgebrev sendes med mail og CV skal sendes som en vedhæftet fil.

Adresse
By, stat, Zip Code
Kontakt Nummer
E-mail-adresse
Dato

Kære Hr.. / Ms. Efternavn,

Dette er med hensyn til din reklame for en stilling som matematik lærer på XYZ Public School, Californien. Vedlagt hermed mit CV i Word-format.

Efter afsluttet min bachelor i matematik fra ABC Universitet i 2005, gik jeg på at rydde CBSET (California basale uddannelsesmæssige færdigheder Test) og CSET (California Emne Undersøgelser for lærere), for at demonstrere færdigheder i min valgte område undersøgelse. Jeg er blevet tildelt den prestigefyldte National Board Certificering og overflødigt at sige, jeg har gennemført et kursus om den amerikanske forfatning, viste beherskelse af engelsk og underviste i 4 år på PQR skolen.

Jeg forventer en kompensation i $ 55k rækkevidde. Jeg er villig til at give yderligere oplysninger, som det skønnes nødvendigt.

Med venlig hilsen
Dit navn

Mennesker, der er usikker på, om at blive et fuldgyldigt lærer, kan altid prøve at blive en vikar og finde ud af, om undervisningen er deres kald.

Adresse
By, stat, Zip Code
Kontakt Nummer
E-mail-adresse
Dato

Kære Hr.. / Ms. Efternavn,

Dette er med hensyn til din reklame for en stilling som vikar på XYZ Public School, Californien. Vedlagt hermed mit CV i Word-format.

Jeg er nyuddannet med en bachelorgrad i matematik fra ABC University. Jeg er interesseret i at forfølge en karriere som instruktør, og jeg arbejder hen imod at blive en akkrediteret lærer. Arbejde med børn har været min passion og jeg håber at opmuntre og begejstre unge hjerner til at tage en stor interesse i matematik.

Jeg er villig til at give yderligere oplysninger, som skønnes nødvendige.

Med venlig hilsen
Dit navn

Ovenstående illustration ville have givet en med en idé om, hvordan man skriver et følgebrev (for undervisning holdning). Ovennævnte prøve indfanger essensen af ​​et følgebrev for lærere ved at belyse strukturen af ​​brevet og opfordre læserne til at udarbejde en effektiv brev, der indeholder de nødvendige oplysninger. Læserne skal huske på, at en god følgebrev skal have den virkning, at formidle de nødvendige oplysninger uden at portrættere en som åbenlyst ivrig jobansøger. Else, kan lønforhandlinger blive besværlig på et senere tidspunkt.

Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Højest betalte job
Online Tutoring Jobs
Godt betalende job uden en universitetsuddannelse
Medicinske data Analytiker Løn
Åndedrætsterapeut Løn
Kindergarten Teacher Løn
Forskellige Fields of Medicine
Liste over et højt betalt job
Højeste betalende job med en bachelorgrad
Højeste betalende Blue-collar job

Leave a Reply