Computer Technician Opslaget

Jobbet af edb-teknikere tilbyder utallige karrieremuligheder for studerende og bygger en stærk platform for deres fremtidige vækst på IT-området. Studerende og unge, der elsker at løse og analysere computer problemer har store perspektiver i dette område. Selvom uddannelse er meget vigtig, en indre trang og interesse for at forstå og løse problemerne i forbindelse med computere er den grundlæggende forudsætning for at blive en sådan en tekniker.

Opslaget

Kort sagt, en opgave for disse teknikere er at løse og fejlfinding af problemer i forbindelse med stationære computere, bærbare computere og forskellige typer af computere. Når vi støder på operative vanskeligheder ved driften af ​​computere, har vi brug for dygtige teknikere til at løse vores problemer. Mens nogle simple problemer kan løses på vores egne, ved at forske og forstå funktionen af ​​de computere, kan der være flere problemer, der kræver behovet for eksperter.

Deres job indebærer planlægning, design og implementering af edb-systemet.
Test, installation og forbinde forskellige computere i netværk, fejlfinding og diagnosticering af hardwareproblemer, computer reparationer og desktops i hjemmet og kontorer, er alle en del af jobbet.
Teknikere, der arbejder i forsknings-og udviklingsafdelinger for producenterne (efter nogle gode uddannelsesmæssige grader og erhvervserfaring) eller i forbrugerelektronik butikker, diagnosticere problemer, udskifte dele af de personlige computere, og reparation hardwareproblemer.
Med den stigende efterspørgsel af de edb-teknikere og voksende udfordringer i håndtering af edb-problemer, forventes de at holde sig ajour med de nye teknologier. Ud over viden om computer hardware fejlfinding, er det afgørende aspekt af computeren jobbeskrivelse at være bevidste om de operativsystemer som Windows, Linux, Unix og forskellige andre programmer, der er introduceret på markedet med deres opdaterede versioner.

Uddannelsesmæssige krav og kvalifikationer

For at blive en computer tekniker, der er visse uddannelsesmæssige krav, der bør opfyldes. Denne professionelle normalt har en bachelor-eller associerede grad i computer science, computer engineering, elektroteknik og telekommunikation. Nogle arbejdsgivere også rekruttere kandidater med certifikat kurser i computernetværk og hardware. Disse uddannelsesprogrammer er industrien orienterede kurser, der er designet på en sådan måde, at computeren kan have en praktisk erfaring med jobbet. Mange af dem foretrækker at arbejde selvstændigt og i hjemmet ejede virksomheder.

De skal ofte arbejde i hektisk tidsplan farende til forskellige opkald og fejlfinding problemer mange klienter og kunder. De skal bære alle de nødvendige instrumenter, der er nødvendige til fejlfinding af computere. De har også bære software cd’er i forbindelse med diagnose af de edb-problemer, testere, kabler og stik, anti-virus software, tommelfinger drev, LAN Topklemmer og andre vigtige software. En anden vigtig facet af computeren jobbeskrivelse, er, at han skal have gode kommunikationsevner. Et godt kendskab til engelsk hjælper dem til at beskæftige sig med mange forskellige mennesker fra forskellige baggrunde. Tålmodighed og evne til at fokusere på jobbet er nødvendige egenskaber for nogen ønsker at være en computer tekniker.

Som sådan er der ingen klar vej til at blive en computer tekniker. Nogle starter det som en hobby i gradueringen år og gå videre for at få herredømme i det og omdanne det til deres erhverv. Nogle, på den anden side, skal du følge traditionelt det ved at tage uddannelsesmæssige grader. Hvis du læser interviews med erfarne teknikere, så vil du opdage, at uddannelse samt god erhvervserfaring er nøglen til at få en god løn på dette område.

En computer tekniker tjener næsten 40.000 USD til US $ 65,000 om året, og dette kan øges med dit hårde arbejde og evne til at løse problemer hurtigere. Med avancerede certificeringer og eksamensbeviser, kan han befale højere lønninger. Studerende interesseret i at blive disse teknikere skal besidde evner til at knække komplekse problemstillinger og løse dem med logik og analyse.

Højt betalende Karriere i Demand
Sådan Bliv en specialuddannet pædagog
Sådan Bliv en børnehave lærer
Hydrologist Løn
Medicinsk Udstyr Reparation Træning
Karriere i Computer Hardware Engineering
Typer af Mental Health Professionals
Højeste betalende Besættelser
Medicinske Jobs i Demand
Computer Hardware Engineer Løn
Hvorfor jeg ønsker at være en lærer

Leave a Reply