College Professor Løn

Dr. Johnson, en af ​​mine nære ven morbror har en bachelorgrad grad, 3 kandidatgrader, en Ph.D. og har et fremragende stykke arbejde erfaring på 20 år. Han har været leder af afdelingen for økonomi afdeling for to på hinanden følgende gange, og arbejder nu som en besøgende fakultet i mange gymnasier. Den løn, som han tjener nu er kompetent med de fleste af de traditionelle arbejdspladser. Som en ny venture til at involvere sig med studerende og tjene bedre indkomst, har han begyndt at tage online klasser. Selv om lønnen nærmer US $ 51,000 (i gennemsnit), har Dr. Johnson været i stand til at opretholde et tilstrækkeligt indkomstniveau for de sidste 5 til 10 år.

Historien om Dr. Johnson fremhæver de forskellige måder en professor kan øge hans indtjeningspotentiale. Mens jobtilfredshed, jobsikkerhed og fleksible arbejdstider er nogle af de fordele, professorer nyder, at college professor lønningerne er en kilde til bekymring for alle, der ønsker at blive universitetsprofessorer.

Løn

Ligesom mange løn intervaller for arbejdspladser afhænger af visse dominerende faktorer, løn varierer betydeligt på grund af følgende faktorer, der er blevet diskuteret nedenfor.

Arbejde By
Leveomkostningerne varierer drastisk mellem byer. Du kan forskning og forstå tendenserne i levende omkostninger i forskellige byer. Afhængigt af hvilken by du arbejder som professor, vil din løn variere.

For eksempel, som pr de nyeste rapporter fra 2010 på lønskalaen af ​​college professorer arbejder i New York er omkring US $ 75.000 til 125.000 dollars, mens dem, der arbejder i Houston kan tjene et sted omkring 50.000 dollars til US $ 115.000. Det er ikke bare det at være i en bestemt by kan berettige dig for sådanne højere betaler. Erhvervserfaring og uddannelsesmæssige krav er mere medvirkende faktorer i forbindelse med vedtagelsen af ​​lønnen.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer
Undervisning jobs kræver højeste niveauer af uddannelsesmæssige grader og i dybden viden om emnet. Det siges, at som en lærer eller en professor læring aldrig ender, og det er så sandt. Lønforhandlinger i de første år kan være baseret på dine faglige kvalifikationer.

Den højere grad af ekspertise, du har, jo flere muligheder vil du have at tjene bedre lønpakker. Forskningsinstitutioner leje universitetsprofessorer efter nogle års erhvervserfaring, hvis de har interesse i det pågældende område. Når du har forstærket i lærergerningen, er det op til dig at tage din karriere til nye højder.

Bacheloruddannelse, post graduering grad, Ph.D., ph.d. forskning osv., er et must for at øge omfanget af indtjening og karrieremuligheder. Ikke overraskende kan det kræve nogle ofre og hårdt arbejde.

Erhvervserfaring
Jo mere mange år du har brugt som en college professor, ville hellere være chancerne for din tjener en højere løntrin. Dette skyldes, at kollegiet institutioner ser ud til ansøgere, der har nogle gode erhvervserfaring, så de ikke behøver at forklare dem de forskellige snørklede af forvalte universitetsstuderende. Så hvis du er en friskere, sørge for, at dine legitimationsoplysninger er gode til at få dig ansat et sted, og efter du har arbejdet nogle år i et kollegium, du også kan skifte dit job for bedre vækstmuligheder, eller du kan forhandle for højere professor løn.

Lønnen interval for dem, der har en erhvervserfaring på mindre end et år er på mellem US $ 40.000 til USD 70.000. For dem, der har arbejdet i næsten 5 – 10 år, den gennemsnitlige løn ligger mellem US $ 48,000 til US $ 80.000. Lønnen kan gå så højt som 125.000 dollars for dem, der har været i dette erhverv i omkring 20 år.

Som du kan observere, at lønnen er absolut anstændigt og med hårdt arbejde og erfaring, kan man blive en succes på dette område. At være en college professor er en lukrativ karriere mulighed for alle dem, der stræber efter at blive universitetsprofessorer. Så hvis du har interesse i dette felt, bør du forfølge det flittigt. Ønsker dig held og lykke!

Elementary Teacher Løn
Forskellige Jobs på det medicinske område
Ortopædkirurg Løn
Online Tutoring Jobs
Art Teacher Løn
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Korte Karriere der betaler gode
College Professor Løn
Medical Sales Løn
Top Paying Jobs
Et højt betalt job på det medicinske område

Leave a Reply