Botaniker Løn

Den person, der videnskabeligt forsøg planteliv lige fra store træer til små alger er kendt som en botaniker. Ifølge nationale statistikker, median løn i USA svinger mellem USD 32.000 til USD 69.000. Botany er en gren af ​​biologi og anses for at være en meget gammel videnskab, når tidlige mennesker studerede planter for deres medicinske og ernæringsmæssige værdi. Jobbet kan indebære omfattende feltarbejde til tider i fjerntliggende steder og kan også omfatte masse laboratoriearbejde. For at komme ind i denne profession skal du have en stor fascination for planters liv og en medfødt interesse i biologi. Et par andre kvaliteter, som du kan få brug for er god dataindsamling færdigheder og købmandskab at fortolke data.

Kvalifikationer og Opslaget

Som de fleste erhverv, også løn af en botaniker afhænger af uddannelsesmæssige kvalifikationer og erfaring af kandidaten. For en entry-level job som botaniker, vil du i det mindste have en bachelorgrad i biologi, som udbydes af mange skoler. Der er gymnasier, der tilbyder masterprogrammer og sub specialiseringer i sektorer som gartneri, plantepatologi, agronomi, skovbrug, etc. Studerende også opgradere deres uddannelse med en doktorgrad og tage op pædagogiske arbejdspladser med universiteter.

Botaniker er for det meste ansat af føderale, at delstatsregeringer, undervisnings institutioner, museer osv. foretage forskellige arbejdssituationer profiler. Lønnen for en botaniker i høj grad afhænger af arbejdsgiveren og den geografiske placering af jobbet. Ifølge jobprofil, kan arbejdet variere fra at studere små algearter, plante DNA til at arbejde på store økosystemer. Under laboratorieforhold, kunne en botaniker være forpligtet til at studere plante prøver, plantecellekulturer dele, arbejde på at finde sine medicinske eller ernæringsmæssige værdier. På marken en botaniker skulle studere planter naturlige miljø, livscyklus af en plante og virkningerne af klimatiske forhold.

Gennemsnitlige løn

Lønnen for en botaniker er ganske indbringende med folk, der har erfaring kendt for at tjene op mod USD 80.000. Selv om procentdelen af ​​botaniker tjener denne værdi er så lav som 10 procent. Næsten 50 procent af lønningerne ligger mellem tallene for USD 35.000 til USD 65.000. De fleste af disse jobs er med offentlige myndigheder og statistikker viser, at der vil være god vækst i lønnen i de kommende 10 år. Nogle entry-level job til botaniker betale så meget som USD 32.000 årligt for uerfarne kandidater. Uddannelsesinstitutioner tilbyder også en god vej til beskæftigelse af botanikere. Botaniker undervisning på skoler som professorer tjene gode lønninger omkring USD 75.000 og har gode vækstmuligheder. Forskerstillinger meste åbne for efterfølgende ph.d.-studerende har en høj løn. Erfarne kandidater inden for forskningen er kendt for at tjene op mod 100.000 USD årligt.

Position
Løn i USD

Forskning Teknikere
32.000

Retsmedicinsk Tekniker
39.000

Marine botaniker
36.000

High School Teacher
42.000

College Professor
80.000

Når man tænker på løn varierer efter job i henhold til statens kloge statistikker er der nogle variationer. Ifølge statistikker botaniker med erfaring og uddannelsesmæssige kvalifikationer tjene mere i storbyområder end landlige omgivelser. Her er en stat klogt anslåede lønninger til botaniker.

Tilstand
Løn i USD

New York.
85.000

California
75.000

North Carolina
70.000

Texas.
69.000

Michigan
65.000

Alaska
58.000

Den gennemsnitlige løn er ganske sammenlignelig med andre biologiske videnskaber som zoologi og ornitologi. Forudsigelse for årene, der kommer op til 2018 sige, at dette område kommer til at se mere end den gennemsnitlige vækst. Mennesker med en smag for planters liv og evolution har en god rækkevidde på dette område.

Godt betalende job uden en universitetsuddannelse
Analysere Myter om lærerlønninger
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Internist Løn
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet
Easy Jobs, der gør en masse penge
CTO Opslaget
Online Jobmuligheder for Lærere
Ornitolog Løn
Forskellige erhverv på det medicinske område
Smitsom sygdom specialist

Leave a Reply