Børnehave Lærer Løn

Jobbet af en børnehave lærer, er at arbejde med børnene i aldersgruppen 3-5 år. Disse lærere har en vigtig opgave i hænderne, da de håndterer børn på deres bud alder, og i deres formative år. På et gennemsnit, kan en børnehave lærer tjener noget mellem $ 30.000 – $ 35,000 på årsbasis. Erfaring er nøglen til at tjene mere på dette område af undervisningen. I første omgang lønnen er mindre og går på at øge med erfaring. Lad os få flere oplysninger om jobbet af en børnehave lærer gennem denne artikel.

Preschool Teacher – uddannelsesmæssige krav og pligter

For at blive en børnehave lærer, en grad (Associate eller bachelor) i førskoleundervisning viser sig at være nyttig. Børnehaven lærer betingelserne for at modtage forskellige fra stat til stat. Have et barn Development Associate (CDA) certificering er derfor blandt de vigtige børnehaven lærer krav. Disse børnehaveklasse lærerkvalifikationer skulle gøre det lettere at få et job.

Undervisning børn fra aldersgruppen 3-5 år er en udfordrende opgave. Kernen i en børnehaveklasse lærers opgave indebærer brug af spil, sange og andre interessante aktiviteter for at give børn at lære i en pleje-fri måde, det hjælper at nyde læreprocessen. Individuelle behov hos børn skal behandles sammen med at arbejde i grupper. Storytelling er også en vigtig aktivitet er involveret i undervisningen for studerende i denne aldersgruppe. Sjove aktiviteter som storytelling, spil osv., hjælpe med at opbygge ordforråd. Efter alle de læring (dvs. absorbere hvad der undervises), også børn har brug for at udtrykke sig. Pædagoger holde børnene travlt ved at tilskynde dem til at male, bygge strukturer og løse simple matematiske problemer.

Pædagoger, sammen med det grundlæggende arbejde med undervisning, skal også varetage visse administrative opgaver. Forberedelse af lektioner og planlægning af pensum er blandt vigtige opgaver, der falder i denne sektion. Kommunikation forløbet af skolebørn til deres forældre, er en af ​​de vigtige opgaver knyttet til disse lærere, som er tilsyn med de aktiviteter, der i et klasseværelse og vejlede børn i den samme. Alle de ovennævnte færdigheder udgør en vigtig del af børnehaven lærer jobbeskrivelse, under disse færdigheder bør gøre dig en god lærer.

Preschool Teacher – Løn

Lønnen til pædagoger skifter fra stat til stat. Det er imidlertid oplevelse, der tæller mest. Den følgende artikel bør give et overblik over jobbet som pædagoger og information om, hvor meget de tjener.

Vigtigheden af ​​Experience
Erfaring er nøglen til at arbejde effektivt og mere ansvarligt på undervisningen. Lønnen af ​​pædagoger stiger med mængden af ​​erfaring, de får på dette område. Dataene nedenfor bør kunne hjælpe os til at forstå hvordan erfaring spiller en vigtig rolle i fastsættelsen af ​​løn pædagoger.

Lønnen af ​​pædagoger går på at øge med erfaring. I de første 5 år af et job som underviser, er lønnen tjent omkring $ 22.000. Den årlige indtægt, som man kan forvente efter 5 års erfaring er $ 27.000 – $ 28.000. Erfaringerne fra 5-9 år giver pædagoger at tjene omkring 33.000 dollar om året. For erfaring spænder fra 10-20 år, er den gennemsnitlige løn $ 40.000. De lærere, der har arbejdet mere end 20 år på dette område bør forvente en årsløn på $ 47,000 – $ 48.000.

Listen over gennemsnitlige årsløn for pædagoger i nogle af de byer i USA er præsenteret nedenfor.

New York ($ 51,221)
Chicago, IL ($ 40834)
Miami, FL ($ 39,408)
Dallas, TX ($ 38,022)
Phoenix, AZ ($ 35,739)
Orlando, FL ($ 35,338)
Houston, TX ($ 34,683)
Atlanta, GA ($ 32,330)
Charlotte, NC ($ 32,133)

Ovennævnte tal afhænger variere og ændre sig fra tid til anden.

De vigtige kendsgerninger vedrørende børnehaveklasse lærer løn og jobbeskrivelse behandles i denne artikel. Lønnen af ​​disse lærere kan ændres fra stat til stat. Som anført i de ovenstående afsnit, erfaring er en vigtig faktor i fastsættelsen af ​​løn pædagoger. Det er kun med en høj grad af interesse i undervisning og pasning af børn og engagement, at man kan gøre det store i dette erhverv.

Hvorfor jeg ønsker at være en lærer
Krav til online undervisning Jobs
Sommer job til undervisere
Elementary Teacher Løn
Nephrologist Vs Urolog
Top Paying Grader
Online Jobmuligheder for Lærere
Retsmediciner Opslaget
Et højt betalt job uden en vis grad
Elementary School Teacher
Bedste it-job for 2012

Leave a Reply