Behandlende læge Løn

En behandlende læge er en senior læge, der har specialiseret sig i kunsten at praktisere medicin selvstændigt eller på et hospital efter afslutningen af ​​opholdsperioden. Behandlende læge løn er ganske indbringende og omfatter administration og endelig sanktion af sygdom og dens behandling. En behandlende læge tegn og færdiggør sygdom attesten og også fører tilsyn med aktiviteterne i de yngre læger. Således den behandlende læge indirekte fungerer som den ultimative myndighed til at foretage og færdiggøre alle beslutninger vedrørende patientens pleje og behandling. En behandlende læge er også ansvarlig for at vejlede og undervise beboerne, praktikanter og kolleger og medicinstuderende. Udtrykket »deltage« er anvendes til at betegne den formelle lægens opgave mod patienterne, selv om han / hun ikke håndtere det personligt, men med bistand fra en gruppe af hjaelpeaktiviteter læger.

Behandlende læge Opslaget
En behandlende læge ser efter den overordnede sygdom hos patienten uden dybt undersøge kompleksitet. Disse er udført af de underordnede læger, der formidler de fornødne rapporter på daglig basis. Derved behandlende læge analyserer rapporterne og udleder en rationel behandling, der skal udføres af hans omgangskreds. Et behandlende læge foretager også træningstimerne for stipendiaterne og beboere. Han / hun udsender dem med forskellige opgaver, som ville hjælpe dem med at opnå hands-on erfaring i håndtering og behandling af patienter. Han / hun derefter vurderer deres præstationer og giver den nødvendige feedback efter afslutningen af ​​deres hverv. Behandlende læge Statement (APS) er en rapport fra patientens behandling, som genereres af den behandlende læge. Dette er et meget vigtigt stykke garanti, når man planlægger at nærme for sygesikring til at indløse medicinsk gæld. Den indeholder en lang anamnese af patienten med de mindste detaljer undergået under behandlingen. Behandlende læger bedømmes af og rapporterer til deres respektive institutleder (HOD). De er også overvåges af formændene for de medicinske fakulteter, når de arbejder som træning fakultet.

Behandlende læge Qualification
En læge skal udfylde en regulær 4 år medicinsk program (MD) fra enhver ansete medicinske skole efterfulgt af 3 – 7 år til akkrediteret residency program. Desuden bør han få en autentisk tilstand licensure som er en juridisk betegnelse beviser fremlagt af de respektive stater. En licensure kan fås fra mere end én stat, selv om der ikke er nogen bestemmelse for at opnå en national licensure. Den behandlende læge skal vælge én af de specialiteter, som kunne være i intern medicin, familie medicin, almen kirurgi, ortopædi, eller andre områder. Hver af de specialer er omfattet af uafhængige organer, der beslutter kriterierne for tildeling af specielle certifikater.

Løn af behandlende læge
På grund af dette erhverv er ekstremt krævende, kan en behandlende læge løn være omkring $ 145,000 pa Yderligere erfaring og kvalifikationer kan oksekød det op til $ 300.000! Dog kan de gennemsnitlige behandlende læge lønninger varierer alt efter deres udpegning og ansvar. Mange medicinstuderende er tiltrukket i store realkreditlån til at betale studieafgift, som bliver vanskeligt at betale senere. Selv efter at have tilbragt en formue på praktik og uddannelse inden for medicin, tøver de studerende i at starte deres egen praksis efter at have nået position behandlende læge. Årsagen er de enorme gæld, som de pådrager over tid, skal tilbagebetales fra deres løn. Så selv om ovennævnte løn kan se indbringende, det styrtdykker til et beskedent beløb for at gøre enderne mødes.

Medicin, der bruges til at være og stadig er en ædel karriere uddannelse mulighed. Men den omfattende uopsigelighed af streng uddannelse af en medicinsk job afskrækker mange aspiranter fra dette kursus. Desuden har umpteen antal af ukonventionelle karrieremuligheder som bliver stadig hver dag delvist overskygget af de fordele, man høster efter at investere næsten et årti med hårdt arbejde og engagement i medicin. Så det er helt op til den enkelte, om han eller hun ønsker at vælge den nemme vej ud eller tage ulidelig vej medicin, som senere garanterer levetid fordele.

Højtlønnede job i USA
Top Paying Grader
IT Director Opslaget
Børnehave Lærer Job Description
Forskellige erhverv på det medicinske område
Medicinske data Analytiker Løn
Top Medical Jobs
Liste over Karriere i Medicin
Web Developer Opslaget
Smitsom sygdom specialist
Medicinsk Udstyr Reparation Træning

Leave a Reply