Bedste medicinske karriere for fremtiden

Hvis du tænker på at tage ansættelse på det medicinske område, så lad mig fortælle dig, at du gør det rigtige. I dag sundhedssektoren er den største arbejdsgiver i USA ved at give beskæftigelsesmuligheder til mere end 15 millioner mennesker. Selv i recession, blev sundhedssektoren leje på chokerende tal. Tag et kig på denne artikel at vide mere om de bedste medicinske karriere for fremtiden.

Masser af teknologiske opfindelser er sket i de sidste 10 år og de fleste af dem er sket på det medicinske område. Moderne medicin har øget levetid af mennesker ved et par år og skabt millioner af jobmuligheder.

Bedste medicinske Karriere i Demand

Så du har besluttet, at du elsker at studere om den menneskelige krop og har en dyb interesse i at vide om de helbredelser af de forskellige sundhedsmæssige lidelser. Der er mange områder i sundhedssektoren, hvor du kan gå og har en stor karriere. Her er nogle af de bedste karrieremuligheder for fremtiden.

Kirurger
Næsten almindelige mennesker lider af frygtelige ulykker. Nogle bryde deres knogler, nogen har brug for en ny lever eller en nyre og en person lider af et stort hjerte problem. Kirurger er speciallæger, der anvender kirurgiske regler for effektiv behandling. Når du er færdig din doktorgrad, er du nødt til at beslutte på hvilket felt du ønsker at specialisere sig og fortsætte dine studier i overensstemmelse hermed. Efter 2 til 5 års erfaring med at arbejde under erfarne kirurger, arbejder en kirurg selvstændigt med hans / hendes team af læger og tjener næsten $ 100,000 om året.

Anesthesiologists
En anesthesiologist er en læge, der giver eller administrerer et bedøvelsesmiddel før operation. Denne gren af ​​lægevidenskaben har altid været i efterspørgslen og fortsætter med at være en af ​​de bedste karriere for fremtiden. At studere for dette job er ikke let, som det strækker sig op til 11 år sommetider endda mere, afhængigt af hvor hurtigt du kan fuldføre den. Men når dine akademikere er overstået, vil du blive forsynet med de mest lukrative karrierer inden for medicin. En 4-årig master diplom, 4 års uddannelse og efter at yderligere 4 års specialiseret uddannelse gør dig til en kvalificeret anesthesiologist, der tjener næsten $ 120,000 om året.

Sygeplejersker
Så længe vi mennesker lever på denne planet, vil efterspørgslen efter sygeplejersker aldrig gå ned. Aging mennesker har brug for sygeplejersker 24/7 til at tage sig af dem og folk, der holder får syge behov sygeplejersker ved deres side. Hovedformålet med sygeplejersker er at tjene de trængende og syge. Læger ønsker også kvalificerede sygeplejersker, der har en detaljeret idé om, hvad medicin handler om, og hvem kan også hjælpe ham i håndteringen af ​​patienter. En stor mulighed for fremtiden, en sygeplejerske skal have mindst 4 års medicinsk skolegang. En vis grad giver dig en kant, lønnen for en sygeplejerske, afhænger af det sted, hendes beskæftigelse og om de mange år har hun arbejdet. Lønnen interval starter fra $ 55,000 og går op til $ 95.000.

Stråling Terapeut
I øjeblikket er behovet for stråling terapeuter er steget betydeligt. Stråling terapeuter tjene op til $ 60.000. Et kvalificeret stråling terapeut har til at fuldføre en bacheloruddannelse i strålebehandling og derefter vælge en 12-måneders certifikat program for strålebehandling. De fleste stråling terapeuter arbejder på hospitaler og kræftbehandling centre. De udfører røntgen-og CT-scanninger og give dig en detaljeret opdatering om de forskellige operationelle procedurer.

Farmaceut
Vækstraten af ​​en farmaceut ventes at vokse med 16% i de kommende år. Pengene er godt, $ 90,000 om året. At være en kvalificeret og autoriseret farmaceut, skal du have en doktorgrad i farmaci kaldet PharmD. Dette er en 4 års program, og du kan tilmelde dig denne grad, når du har afsluttet 2 år på college.

Bedste medicinske Karriere for 2012

Hvis du nogensinde lave en liste over de bedste karrieremuligheder for 2012, jeg garantere, at de fleste valg i denne liste vil komme fra det medicinske område. Efter alt, er tjeneste for menneskeheden tjeneste for Gud. Her er nogle mere ædle arbejdspladser.

Fysioterapeut ($ 47.000)
Tandlæger ($ 65.000)
EMT og paramedicinere ($ 47.000)
Respiratoriske Terapeuter ($ 47.000)
Kliniske laboranter ($ 38.000)
Diagnostik sonographers ($ 60.000)

Disse er de bedste medicinske karriere for fremtiden. Hvis du håber på at gøre din karriere inden for medicin, vil jeg foreslå du gå til job, der er populære og forme dit liv og karriere.

Skole Lærer Løn
Liste over et højt betalt job
Webmaster Opslaget
Onkolog Opslaget
Systemer Analytiker Opslaget
Karrierer, som betaler godt
Højt betalende Entry Level Jobs
Typer af Medical Jobs
Hydrologist Løn
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Ortopædkirurg Opslaget

Leave a Reply