Bedste Karriere på det medicinske område

Sundhedspleje industri er en blomstrende sektor med en hurtig vækst. På trods af den økonomiske nedsmeltning, har denne sektor formået at opretholde en stabil vækstrate. Hvert år bliver tusindvis af nye jobmuligheder genereres i denne sektor. I øjeblikket er denne industri beskæftiger omkring 14 millioner medicinske fagfolk i USA alene. Selv om den medicinske profession er synonymt med læger og sygeplejersker, der er flere andre vandløb i medicin, som tilbyder lige så lukrative jobmuligheder. Faktisk strækker det medicinske område karriere liste langt ud over læger og sygeplejersker. Selv på lønskalaen muligvis ikke svarer til det af læger eller sygeplejersker, de uddannelsesmæssige krav er en smule afslappet. Desuden er disse mindre kendte erhverv tilbyde andre frynsegoder såsom faste arbejdstider og mindre uregelmæssig tidsplan.

Hvad er de Top sundhedssektoren at komme ind

Medicinske erhverv kan opdeles i to typer, den ene, der omhandler kerne patientbehandlingen, mens den anden er mere af et hjælpemiddel karakter. Den anden type omfatter primært tekniske og forskning arbejdspladser.

Kirurger
Kirurger er uden tvivl en af ​​de højest betalte fagfolk i landet. De arbejder i forskellige områder som kardiologi, neurologi, gastroenterologi, kosmetik, gynækologi, oftalmologi osv. Neurokirurger er de højest betalte kirurger med en årlig indkomst over $ 250.000.

Generelle Læger
Generelle læger kan udøve i deres egne private klinikker eller kan blive medlem af et hospital. De handler i at yde primær patientpleje, der udfører diagnostiske procedurer, anbefale tests og evaluering af resultaterne og henvise specialister til patienter med behov avanceret medicinsk behandling. Generelle læger kan tjene et sted mellem $ 150.000 – $ 200.000.

Sygeplejersker
Sygeplejersker arbejder på forskellige niveauer i forskellige indstillinger og i forskellige vandløb. Naturligvis, de uddannelsesmæssige kvalifikationer og løn er også forskellige i den henseende. Sygeplejersker med en bachelorgrad og dem, der arbejder i kirurgiske afdelinger er de højest betalte sygeplejersker. Erfaring og uddannelse er de to faktorer, der afgør lønnen til sygeplejersker på dette område.

Fysioterapeuter
Dette er endnu en karriere på det medicinske område, der beskæftiger sig core patientbehandlingen uden at skulle udholde synet af blod. Fysisk terapeut primært beskæftige sig med at hjælpe patienten til at genvinde sin muskelstyrke og mobilitet. Folk, der har mistet deres mobilitet efter en ulykke eller en medicinsk sygdom, gavne en hel del fra fysisk terapi. For at blive en fysioterapeut du nødt til at erhverve en bachelorgrad, bortset fra et kursus i fysioterapi. Løn afhænger af indstillingen, du arbejder samt antallet af arbejdstimer.

X-Ray teknikere
X-ray teknikere skal udfylde en toårig associeret grad sammen med relevant certificering i X-ray-teknologi. Jobbet indebærer, håndteringsudstyr, forbereder patienter til røntgen og dokumentere resultater. X-ray teknikere kan tjene et sted mellem $ 30.000 – $ 50000 om året.

Medicinsk forsker
Medicinske forskere og videnskabsmænd er efterspurgte til at foretage forskellige undersøgelser og undersøgelser inden for biomedicin samt apotek. For at blive en medicinsk forsker, skal du have en ph.d. i biologisk videnskab eller apotek. De tjener omkring $ 61,000 om året.

Paramedicinere og EMTs
Dette er endnu et job i kerne patientpleje, som du kan tage uden et medicinsk grad. Paramedicinere og Emergency Medical Tandteknikere (EMTs) er de første til at rapportere om synet af en ulykke eller uheld. De vurderer patientens tilstand, udføre grundlæggende behandlinger og transportere patienten til en medicinsk facilitet. De skal arbejde på uregelmæssige timer, ofte på lange strækninger og skal rapportere på vagt, når det kræves.

Bortset fra dette, er der flere andre karriere muligheder i medicinsk område. Men forhøre sig om uddannelsesmæssige kvalifikationer og krav til en bestemt karriere i jeres respektive tilstand.

Software Engineer Løn Range
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Hvorfor jeg ønsker at være en lærer
Lærer Interview Spørgsmål
Karrierer, som betaler godt
Recreational Terapeut Opslaget
Højeste betalende job med en kandidatgrad
Et højt betalt job
Medicinske område karriere uden en Degree
Interessante Jobs, der betaler godt
Højeste betalende job – ti varmeste Karriere

Leave a Reply