Art Teacher Løn

En kunst lærer er en professionel, der lærer kurser relateret til musik, maleri, drama, skulptur, kunsthåndværk, osv. Han / hun kan anvendes i en grundskole, gymnasium eller endda i et privat institut. Den gennemsnitlige løn for en kunst lærer er et sted omkring $ 52,000, og kan variere afhængigt af typen af ​​arbejdsgiver, erfaring, geografisk placering osv. Lad os tage et kig på jobbeskrivelsen af ​​en kunst lærer.

Opslaget

For at opnå pædagogiske arbejdspladser inden for en bestemt kunst, man har til at få en fire-årig bacheloruddannelse i Fine Arts eller kunst. Yderligere disse studerende også vælge en etårig uddannelse, der omfatter teknikker til undervisning af elever, classroom management, børnepsykologi, osv. Efter at have opnået disse færdigheder, må man opnå en licens til undervise elever i offentlige skoler og andre institutioner. En kunst lærer instruerer studerende om teknikker til forskellige faglige og kunsthåndværk som skitsering, maleri, musik, skulptur, osv. Han / hun designer lektionerne for de studerende og opnår målene i overensstemmelse hermed. Han / hun vælger den ønskede pædagogiske materiale, der kræves for de studerende og arrangerer demonstrationer for at undervise de studerende. Han / hun har til at overholde alle studerende og foreslå tips og teknikker til udvikling og forbedring af en elev. Sommetider ekskursioner til kunstgallerier og museer er også indrettet til at udsætte de studerende til forskellige former for kunst. Andre end offentlige og grundskoler, kan en kunst lærer også anvendes i en skole af elever med fysiske eller mentale handicap. For at blive en succesfuld kunstlærer, skal man have kvalifikationer til at undervise i forskellige genrer og hjælpe de studerende at opdage deres kreative evner. Han / hun skal være dygtige nok til at spotte ud talent i alle studerende i hans / hendes klasse.

Løn Range

Som tidligere nævnt er løn en kunst lærer underlagt en række faktorer. Medianen startlønnen er mellem $ 27,000 til $ 32.000. En kunst lærer på et universitet er betalt på et højere plan, end én i en grundskole. Dem på privat kunst institutter betales mere i forhold til dem, der arbejder for grundskoler. Således lønnen afhænger af det sted, undervisningen og niveauet af ekspertise. Den type arbejdsgiver er en anden vigtig faktor, der påvirker, der påvirker lønnen. Selvstændige kunst lærere tjener mere end dem, der anvendes i skoler og universiteter, mens dem, der arbejder i private virksomheder tjene den højeste. De er forsynet med en række fordele, bortset fra deres løn. De får pæne pensionsordninger og sundhedsydelser planer og disse fordele øge deres årsløn med næsten 50%. De, der underviser i landdistrikterne tjener mindre i forhold til dem, der arbejder i byområder. Tabellerne nedenfor, statslige tal for en gennemsnitlig årsløn afhængig af antallet af års erfaring og typen af ​​arbejdsgiver.

Års erfaring
Løn (i USD)

Mindre end 1 år
24.178 til 39.348

1 til 4 år
29.380 til 41.267

5 til 9 år
32.571 til 48.342

10 til 19 år
35.758 til 57.364

20 år og mere
43.069 til 71.409

Arbejdsgiver type
Løn (i USD)

Skole
32.146 til 48.855

College eller University
25.434 til 54.911

Self Beskæftigede
25.942 til 61.042

Virksomhed.
17.687 til 92.991

Erhvervet er ganske udfordrende med store karrieremuligheder. Man bør absolut har en kærlighed til undervisning at gøre en succesfuld karriere i marken. Ovenstående Tallene for kunstlærer løn er omtrentlige og kan ændre sig med placering og andre påvirkende faktorer. Jeg håber, at oplysningerne i denne artikel vil vise sig nyttig for dig.

Health Care Jobs i Demand
Liste over Karriere i Medicin
General Surgeon Løn
Quality Analyst Job Description
Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
Jobs, der betaler godt
Quality Assurance Job Description
Jobs, der tjener flest penge
Hjertekirurg Løn
Computer Information Systems Karriere
Netværksadministrator Opslaget

Leave a Reply