Arkivar Løn

Forbundsregeringen, delstatsregeringerne uddannelsesinstitutioner, museer mv leje arkivar til at tage sig af oplysninger, der betegnes som værdifuld og kan være Fornødne i fremtiden. Medianen løn afhænger også af den organisation de arbejder for og den geografiske placering af deres arbejde. Skiftende tider har også set en udvidelse af omfanget af det arbejde for arkivarer med arbejdsprofiler som digitale arkivarer, der tager sig af digitale registreringer. Ifølge Bureau of Labor Statistics, er den forventede vækst i beskæftigelsen i dette erhverv bundet på over 20 procent i det kommende årti. Ligesom de fleste andre løn intervaller for arbejdspladser er lønnen bestemmes også af uddannelsesmæssige kvalifikationer af kandidaten og antallet af års erfaring de har.

Uddannelse og Job Description

Mange arbejdsgivere foretrækker ansøgere, der har en kandidatgrad, men nogle vil ansætte kandidater med bachelor-grad for entry-level positioner. Hvis du planlægger at gøre en karriere som arkivar, bør du overveje at forfølge kandidatniveau programmer i arkivers undersøgelser. Studerende kan også tage op specialisering fag i sådanne programmer som opretholdelse af digitale registreringer, bevare film, osv. Andre måde at trives i dette erhverv er at opnå en certificering fra Academy of Certified rigsarkivarer, selv om dette er en frivillig certificering mange arbejdsgivere foretrækker kandidater, der har denne certificering. Lønnen for en arkivar vil også blive bestemt af denne certificering.

Den generiske arkivarer jobbeskrivelse er, at de bevarer oplysninger af værdi i forskellige former for fremtidige referencer. De katalog genstande og dokumenter, der kan anvendes til forskningsprojekter eller bare som et referencepunkt. Arkivarer føre journaler og opbevare detaljerede filer, der muliggør nem hentning af disse poster, når det kræves. De skal også sikre, at de dokumenter eller genstande bevares og vedligeholdes på en sådan måde, at de ikke mister deres anvendelighed. Arbejdets art afhænger også af den specialisering, de har opnået, kan nogle arbejde med fotografisk film, nogle med papirdokumenter og andre med elektroniske dokumenter. Bevarelsen og katalog teknikker vil adskille sig i sådanne tilfælde og så vil lønnen til en arkivar.

Gennemsnitlige løn

Lønnen er mellem USD 32.000 til USD 51.000 i henhold til de nationale data selv om dette kan variere lidt i storbyområderne. Mest arkivar er ansat af museer og medianen årsløn er omkring USD 45.000. Ifølge statistikker fra alle lønmodtagere arkivar de øverste 10 procent tjene løn, der ligger over USD 75.000 årligt.

Arkivar der er friske ud af college vil for det meste blive ansat som assistenter for kuratorer eller andre erfarne arkivarer. Den assisterende arkivar løn i nogle steder kan gå op til USD 37.000 årligt lønforhandlinger i høj grad afhænge af den uddannelsesmæssige kvalifikationer og forskellige typer af arkivarer workshops med deltagelse af kandidaten.

Der er forskellige specialiseringer i dette erhverv, en af ​​dem er digital arkivar og lønnen er omkring USD 41.000 årligt. Den gennemsnitlige løn for en arkivar kan variere meget afhængigt af faktorer som størrelsen af ​​den arbejdsgiverorganisation, kan industrien du arbejder for, erfaring, placering, osv. En digital arkivar komme omkring USD 47.000 i Californien og omkring USD 49.000 i New York.

De arkivar lønninger i høj grad afhænger af deres specialisering og industrien, de arbejder i, for eksempel den gennemsnitlige løn for film arkivar er omkring USD 30.000. Statslige statistikker viser, at den gennemsnitlige løn i New York er omkring USD 35.000 og for staten Californien er det USD 33.000. Den årlige grundløn for en arkivar i staten Texas er omkring USD 28.000 mark.

Ansøgere med en kandidatgrad i biblioteksvidenskab og historie kan forvente at tjene omkring USD 75.000 årligt som en arkivar. Jobbet Udsigterne for dette erhverv er også godt for de kommende år med vækst forventes at være mere end gennemsnittet for det kommende årti.

Lærer Assistant Opslaget
Medicinsk Career Information
Application Developer Opslaget
Sjove Karriere der betaler godt
Karrierer, som betaler godt
Gennemsnitlig indkomst i USA
Hvad er den rolle en lærer
Fordele ved at være lærer
Endodontist Løn Range
Lærerens Assistant Løn
Højtlønnede job i USA

Leave a Reply