Åndedrætsterapeut Opslaget

På grund af stigningen i antallet af helbredsproblemer, sundhedspleje enheder i USA er altid i efterspørgsel af medicinske fagfolk, der kan yde bistand til de ledende læger og også sikre en ordentlig patientbehandling. Respiratorbehandling er et voksende område og medicinske arbejdspladser i dette område er sikker på at tilbyde lyse karrieremuligheder for de unge aspiranter.

Opslaget
En åndedrætsterapeut er ansvarlig for pleje, evaluering og test af de patienter, der lider af komplikationer relateret til vejrtrækning system. Han øver under den dygtige vejledning af eksperter læger og sikrer, at al Respiratory Care, fra diagnose til terapeutisk behandling udføres korrekt. Han kan ofte høre læger og beslægtede læger om holistisk sundhed af patienten og ændre patientpleje planer som pr behov. Han har også behandler patienter i alle aldre, fra spædbørn til gamle ældre mennesker. For tidligt fødte børn, hvis lunger er ikke ordentligt udviklet, og ældre mennesker med syge hjerter, kræver særlig opmærksomhed fra de respiratoriske terapeuter. Han tilvejebringer yderligere midlertidig lindring til patienter med astma og hjælper også patienter hjerteanfald, hjerte slagtilfælde og hjertesvigt.

En forskning terapeut forventes at foretage en række tests til bestemmelse af komplikationer i patienter. For eksempel kontrollerer han patientens vejrtrækning kapacitet og koncentrationen af ​​oxygengas i blodet. PH-niveauet i blodet måles også kontrollere dens alkalinitet eller surhed. Sit job også omfatter undersøgelser af lungekapacitet af patienten. Patienterne er forsynet med instrumenter, og de bliver bedt om at puste ind i disse instrumenter. Han har også registrerer lydstyrkeniveauer af ilt indåndes og udåndes af patienterne. Efter at have taget aflæsningerne, sammenligner han dem ved at betragte alder, køn, højde og vægt af patienterne. Dette hjælper ham at forstå de problemer, lunge-mangel hos patienterne.

Desuden han også analyserer blodprøver fra patienterne i blodgasanalysator og kontrollerer koncentrationer af oxygen og kuldioxid i blodet. Disse journaler således opnåede, er sendt som rapporter til de højtstående læger, der ordinerer behandlingerne. De tekniske aspekter af dette job omfatter fjernelse af slim fra lungerne af de patienter, ved at udføre lungefysioterapi. I lungefysioterapi har han at placere patienten i en position, der sikrer lettere afvanding af slim fra lungerne. Derefter han vibrerer brystkassen af ​​patienten og slår brystet for at fjerne slim fra lungerne. Når slim formindskes eller fjernes helt fra lungerne, patienten har lettere ved at trække vejret. Ud over alle disse pligter, er han også formodes at udbrede kendskabet til ventilator skik, blandt familierne til de patienter. Hvis det er nødvendigt, kan han besøge patientens hjem for at tjekke renholdelse af hjemmet og instruere de familier til at træffe forskellige foranstaltninger til hygiejne.

Uddannelsesmæssige krav samt Løn Range
Det første skridt til at blive en åndedrætsterapeut er at få en højere uddannelse i emner relateret til naturvidenskab og matematik. Endvidere en to års associeret grad kursus eller en 4 år eksamen grad i respirationsbehandling reguleret af National Board for Respiratory Care (NBRC) er afgørende for at blive forskning terapeut. Efter at have passeret den primære og skriftlig prøve, man kan gå videre til at blive Certified Research Terapeut og Registered Research terapeut hhv. Forskningen terapeut løn ligger mellem USD 40.000 – USD 43.000.

Forskning terapeut job er fremragende hospital jobs, der kan åbne op store karrieremuligheder for unge studerende. Ser udsigterne til vækst på området, kan man helt sikkert vælge karriere forskning terapeut. Dette job er sikker på at tilbyde dig arbejdsglæde og indre glæde, ved at hjælpe andre til at komme sig efter sygdom.

Jobs, der tjener flest penge
Perfusionist Løn
Chief Information Officer Jobbeskrivelse
Hvad er en Endodontist
Karriere der tjener flest penge
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet
Computer Information Systems Karriere
Elementary School Lærer Løn
Høj løn Karriere
Medical Careers List
Sommer job til undervisere

Leave a Reply