Åndedrætsterapeut Løn

Medicinalindustrien i USA er helt sikkert på en stigning. Dette skyldes, at der er behov for sundhedsydelser af høj kvalitet er stigende dag for dag. I dag, med dyd udviklingen i medicinsk videnskab og teknologi, har denne industri oplevet flere typer af allierede job samt medicinske job direkte relateret til patientbehandling og operationer. Respiratory terapeut er en sådan opgave, som ikke kun er anstændigt at betale, men også har et bredt anvendelsesområde for udvikling og vækst.

Nu, hvad du mener med en respiratorisk terapeut? Nå, er folk, der arbejder på området for at give behandlinger til patienter, der lider af luftvejssygdomme eller kardiopulmonal lidelser betegnes som respiratoriske terapeuter. Men er de vigtigste spørgsmål unge aspiranter konfronteret med, er, hvor meget respiratoriske terapeuter tjene? Lønnen afhænger af mange faktorer. Når du fortsætter, vil du komme til at kende den åndedrætsterapeut løn og også få en idé af de faktorer, der er forbundet med det. Men lad os vide om jobbet beskrivelse og uddannelsesmæssige krav åndedrætsterapeut, før man går videre til lønnen del!

Åndedrætsterapeut Opslaget

Vi har allerede set definitionen af ​​åndedrætsterapeut. Men selve definitionen ikke dække hele arbejdet omfang, som der er mange andre opgaver og ansvarsområder, som en respiratorisk terapeut har at udføre. Følgende tekst enlists nogle af disse opgaver og pligter.

Kernen opgave af respiratoriske terapeuter indebærer, behandle patienter fra alle aldre oplever luftvejsproblemer, lungesygdomme mv
At stille information og foreslå forebyggende foranstaltninger for luftvejsproblemer.
Ordination øvelser for at forbedre aktiviteten af ​​vejrtrækning.
Gennemførelse af diagnostiske tests og også i gang med fysiske undersøgelser for at identificere problemet.
Bevar medicinske journaler vedrørende patientpleje og historie og koordinering med læger fra andre afdelinger for at vide om patientoplysninger.
Driftsmidler, såsom ventilatorer og respiratorer og også se efter deres vedligeholdelse og pleje.
Udførelse af administrationsopgaver, såsom køb af ekstra udstyr og medicinske forsyninger til afdelingen og også styre dag-til-dag tidsplan og patient udnævnelser.

Åndedrætsterapeut uddannelsesmæssige krav

Åndedrætsterapeut job er en højt specialiseret job, og derfor kræver en detaljeret uddannelse af alle aspekter i forbindelse med det. For at blive certificeret åndedrætsterapeut, er det nødvendigt at opnå en high school eksamen certifikat, med emner som videnskab og matematik. Desuden skal du enten vælge en 2 års associeret grad eller en 4-årig bachelorgrad i respirationsbehandling. Begge disse uddannelsesprogrammer er reguleret af National Board for Respiratory Care (NBRC). Passing den primære certificering undersøgelse er nødvendig for at blive certificeret åndedrætsterapeut (CRT). Denne eksamen er efterfulgt af en anden til at få en skriftlig registrering. Det er også nødvendigt at rydde den kliniske stimulation eksamen. Begge disse undersøgelser er nødvendige for at blive registreret åndedrætsterapeut (RRT). Ved at blive en RRT, kan du vælge for specialiserede uddannelsesprogrammer inden for Respiratory Care.

Registrerede åndedrætsterapeut Løn

Registreret åndedrætsterapeut løn faktisk afhænger af organisationens størrelse og også de uddannelsesmæssige kvalifikationer. Men erfaringen spiller også en vigtig rolle i beslutningen din løn. På et gennemsnit, åndedrætsterapeut tjene omkring $ 40000 – 43 tusind dollars. Ifølge nogle vitale statistikker, fået den højeste 10 procent af respiratoriske terapeuter mere end $ 55000, mens den laveste 10 procent tjent omkring $ 30000 pr år. Åndedrætsterapeut arbejdspladser kan ikke være blandt de højeste betalende job, men ser på de enorme karrieremuligheder i den nærmeste fremtid, kan man helt sikkert tænke på at gå til en karriere som en respiratorisk terapeut.

Husk, kan du ikke få et højt betalt job i de første dage af din karriere. Men med viden, erfaring og ydeevne og vigtigst ‘patient trust’, kan du vokse enormt, og samtidig tjene en masse.

Karrierer, som betaler godt med Little Schooling
Elementary School Lærer Løn
Systemer Analytiker Opslaget
Medicinske data Analytiker Løn
Nemme Karriere på det medicinske område
Børnehave Lærer Løn
Korte Karriere der betaler gode
Part-Time højt betalt job
Højeste betalende job med en bachelorgrad
Internist Løn
Bedste medicinske karriere

Leave a Reply