Analysere Myter om lærerlønninger

På mange måder er lærere rygraden i ethvert civiliseret samfund. For USA til at fortsætte med at konkurrere i dagens stadigt hårdere globale økonomi, amerikanske studerende afhængige af top-kvalitet, engagerede lærere. Men lærerne er ikke betalt næsten hvad de skal betales. Ikke kun gøre lærerlønninger starter ved lavere tal end andre fagfolk, men deres løn ikke holde trit med inflationen, som de lægger flere år i undervisningen.

US Census data viser, at den årlige løn for lærere er faldet drastisk i løbet af de seneste 60 år i forhold til den årsløn for andre arbejdstagere med universitetsgrader. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af National Association of Colleges og arbejdsgivere, er den gennemsnitlige nationale startlønnen for en lærer omkring $ 30,377. Men undersøgelsen viste, at andre college kandidater ind erhverv, der kræver tilsvarende uddannelse og ansvar starter ved meget højere lønninger. For eksempel starter statsautoriserede revisorer på $ 44,668, edb-programmører starter på et gennemsnit på $ 43,635, og registrerede sygeplejersker starter ved omkring $ 45,570. De gennemsnitlige indtjening for arbejdstagere med mindst fire års college er nu mere end 50% højere end den gennemsnitlige indtjening for en lærer. Og ud over at starte løn er lavere, er inflationen steget hurtigere end de stigninger i lærerlønninger hvert år. I det seneste år steg inflationen 3,1%, mens lærerlønninger kun steg med 2,3%.

Fordi lærerne ikke virker en 9 til 5 job og fungerer ikke den velkendte hele året tidsplan, at de fleste fagfolk har, mange mennesker tror, ​​at lærerne er godt betalt i forhold til andre erhverv. Men denne myte kunne ikke være længere fra sandheden. Lærere arbejder lige så lang eller længere end den typiske 40-timers arbejdsuge i andre erhverv. Seks eller syv timer, er deres aftalte arbejdsdag, men i modsætning til andre jobs, skal lærerne forventes at arbejde derhjemme, om natten og i weekenderne. For lærere, er arbejdsdagen ikke slut, når den sidste klokke af dagen lyder. Lærere bruger i gennemsnit 50 timer om ugen på instruktions opgaver, herunder et gennemsnit på 12 timer hver uge på ikke-kompenserede skole-relaterede aktiviteter såsom klassificering papirer, rådgiver studerende og klubber, og bus pligt. Center for undervisningskvalitet studerede lærerne i Clark County, NV, og det konstateret, at de fleste lærere har arbejdet betydeligt antal ekstra timer uden for skoledagen. Den officielle rapport erklærede, Meget lidt af denne tid bliver brugt arbejder direkte med elever i aktiviteter såsom undervisning eller coaching, langt mere tid rapporteret om forberedelse, sortering papirer, forældre konferencer, og mødeaktivitet.

Lærere, der ikke arbejder i året rundt skoler ofte tilbringer deres somre arbejder andet job, undervisning sommerskole, eller tage klasser til certificering fornyelse eller at fremme deres karriere i håb om at øge deres løn. De fleste fuldtidsansatte i den private sektor modtager undervisning på virksomheden tid på virksomhedsniveau bekostning, lærere, ved sammenligning tjener kollegium timer på deres egen tid, for egen regning. Og selvom skolen ikke starter indtil sidst i august eller begyndelsen af ​​september, lærere beretter en told før skolen begynder at stock leveringer inden indstille klasseværelser, og forberede sig på året.

Mange mennesker tror, ​​at lærerne får automatisk hæver hvert år, uanset hvor godt de udfører. Men der er ingen anden profession, hvor folk tjener mindre hvert år, fordi deres løn ikke kan holde trit med inflationen. De fleste lærere er placeret på en løn tidsplan med forhøjelser for anciennitet på jobbet. Men de er strengt evalueret, skal regelmæssigt recertificeres, og mødes stadig mere komplekse statslige og føderale standarder, og de forventes at tiden frem til en kandidatgrad og udenfor.

Undervisning er ikke en nem profession, som helst måde. Ligesom mange fagfolk, er lærere uddannede, certificerede fagfolk. Mere end 57% af alle lærere holde kandidatgrader, og alle lærere er nødt til at have gennemført omfattende kursusaktiviteter i læringsteori og pædagogisk praksis. De fleste lærere mener, at undervisningen er et kald, der omfatter en kærlighed til børn og evnen til at engagere og opmuntre dem. Forudsat top-uddannelse af høj kvalitet til nutidens amerikanske børn er kompleks, krævende arbejde, der kræver en høj grad af kreativitet, tilpasningsevne, opfindsomhed og tankevækkende planlægning.

Frugterne af at være lærer bruges ofte til at forklare, hvorfor lærerlønninger er ikke så høj som andre fagfolk. Men de lavere lønninger kommer på en høj pris for samfundet. Næsten 50% af alle nye lærere forlader erhvervet inden for fem år, og 37% af lærerne, der planlægger at stoppe undervisningen før pensionering bebrejde lav løn for deres beslutning. Selv om de fleste pædagoger ind i lærerfaget, fordi de ønsker at arbejde med børn, skal skolerne indse, at for at tiltrække og fastholde de mest dedikerede og engagerede professionelle lærere, skal de give løn, som er attraktive og sammenlignes med andre fagfolk. Fremtiden for Amerika er afhængig heraf.

Gastroenterolog Løn
Top Paying Karriere
Karrierer, som betaler godt med Little Schooling
Skole Lærer Løn
Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn
Top 10 højeste betalende job
Ornitolog Løn
Job som lærer
CTO Opslaget
Computer Hardware Engineer Løn
Forskellige it-job

Leave a Reply