Adjungeret professor Løn

Undervisning karriere har en fremtrædende position i den samlede job industrien. Når vi tænker på pædagogiske arbejdspladser, den allerførste ting, der kommer til vores sind er en professor eller en lærer. Jobs som universitet og college professorer anses for at være dem, som er mere stabil. Generelt er professorer ansat på fuld tid. Alligevel findes findes nogle typer professors som udbyder tjenester på deltidsbasis tidsbasis såvel. Disse betegnes som adjungerede professorer.

Opslaget

Adjungerede professorer er dem, der er ansat med henblik på at opfylde specifikke pædagogiske krav til en uddannelsesinstitution. De er nødvendige for at lære de studerende, hvis der er mangel på fakulteter i institutionen. Deres ansvarsområder omfatter kontrol og sortering af papirer og offentliggøre videnskabelige tidsskrifter. De udfører også akademiske projekter i forbindelse med en bestemt genstand for studier til gavn for de studerende i afdelingen. Generelt deres vigtigste formål er at formidle viden om karriere uddannelse og real-life job og arbejdssituationer.

Disse professorer sædvanligvis gennemfører foredrag for studerende. Adjungerede professorer kan endda være forpligtet til at arbejde for administrationsafdelingen, for opgaver som at forberede uddannelses-og udviklingsprogrammer og repræsentere institutionen ved graduering ceremonier. Den adjungeret professor jobbeskrivelse omfatter mange andre opgaver som pr krav på uddannelsesinstitutionen.

Løn Range

Da dette ikke er en permanent stilling på universitetet eller college, adjungerede professorer får lav løn. Derudover er der endda ingen medicinske eller pensionering ydelser i lønpakken. Den primære faktor for den samlede lønpakke afhænger af universitetet og omdømme af kandidaten. For eksempel, hvis universitetet beslutter at hyre en berømt politisk partileder til at undervise statskundskab ved universitetet i et år kan de blive nødt til at betale en årlig pakke i seks cifre.

På den anden side, hvis universitetet beslutter at ansætte en adjungeret professor, der ikke er så kendt ville lønnen, der skal tilbydes være lav. På nuværende tidspunkt tjener adjungerede professorer en median løn på omkring $ 50.000 om året. En anden væsentlig faktor for løn-serien er goodwill af den pædagogiske organisation. Hvis universitetet er anerkendt i hele landet, ville det normalt have en højere løntrin for adjungerede professorer.

For eksempel er den løn betales af University of California, San Francisco (UCSF) til disse professorer omkring $ 124,000 om året. Og medianen løn i andre ikke-så-kendte institutioner kan komme op til bare $ 40.000 pr år. Ligeledes pay område varierer fra universitet til universitet. I nogle tilfælde også indkomsten for adjungerede professorer afhænger meget af emnet, der skal undervises. Disse professorer kan endda blive betalt i henhold til de tenures og arbejde, der skal gøres. De kan lejes for et lille kursus, et semester eller en fuld årlig grad. Normalt for en 3-kredit timer specialundervisning Selvfølgelig kan en adjungeret professor kræve et eller andet sted omkring $ 2.000.

Bemærk, at den løn, der er nævnt ovenfor, er blot grove anslåede tal og kan ændre sig over tid. Forhåbentlig ved at gå gennem ovenstående artikel, kan du have fået en grundlæggende forståelse af, hvor meget adjungerede professorer tjener. På grund af en lav profil og løn af adjungerede professorer, er et flertal af uddannelsesinstitutioner afhængig af ydelser fra disse kontraktlige professorer.

Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Hvad betyder en lærers assistent Do
Special Skole Lærer Løn
Højt betalende stress fri Jobs
Behandlende læge Løn
Top Paying Jobs
Spine Surgeon Løn
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Medicinske Jobs i Demand
Bedste medicinske karriere
Højeste betalende job med en bachelorgrad

Leave a Reply